Magnetic Resonance in Food Science
- Challenges in a Changing World
indgår i Special Publications serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 280
- Udgivet:
- 3. april 2009
- Størrelse:
- 156x234x15 mm.
- Vægt:
- 1233 g.
- 8-11 hverdage.
- 28. november 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Magnetic Resonance in Food Science
With contributions from international experts, this book is essential reading for academics and industrialists in food science.
Brugerbedømmelser af Magnetic Resonance in Food Science
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Magnetic Resonance in Food Science findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621