De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Mælkekemi

Bag om Mælkekemi

Mælkekemi er skrevet med henblik på uddannelse af mejeriteknikere og procesteknologer, men kan også anvendes som orienterings- og opslagsværk af andre, der beskæftiger sig med mælk og mejeriprodukter.Bogen giver et omfattende indblik i mælkens fysik og kemi samt de mange forarbejdningsprocesser, analysemetoder og beregninger, der kan tages i brug i forbindelse med behandling af mælk og mælkeprodukter. Mælkekemi udkom første gang i 1962 og er siden revideret flere gange. Denne revision fører bogen helt up to date inden for moderne mælkekemi.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788778812803
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 221
  • Udgivet:
  • 1. juli 2001
  • Udgave:
  • 3
  • Størrelse:
  • 175x246x14 mm.
  • Vægt:
  • 460 g.
  • 1-2 hverdage.
  • 25. november 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Mælkekemi

Mælkekemi er skrevet med henblik på uddannelse af mejeriteknikere og procesteknologer, men kan også anvendes som orienterings- og opslagsværk af andre, der beskæftiger sig med mælk og mejeriprodukter.Bogen giver et omfattende indblik i mælkens fysik og kemi samt de mange forarbejdningsprocesser, analysemetoder og beregninger, der kan tages i brug i forbindelse med behandling af mælk og mælkeprodukter. Mælkekemi udkom første gang i 1962 og er siden revideret flere gange. Denne revision fører bogen helt up to date inden for moderne mælkekemi.

Brugerbedømmelser af Mælkekemi



Find lignende bøger