De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om Mad

Vi spiser mange af de samme råvarer, som man gjorde i stenalderen: brød og fisk, kød, grønt og nødder, frugter og bær. Det gjorde man også dengang. Siden er der kommet mange nye ingredienser til. Teknologien har givet os flere måder at tilberede mad på, og inspiration fra udlandet har påvirket vores madkultur. I denne bog får eleverne viden om mad lige fra oldtiden til tv-køkkenet og moderne fastfood. De kan læse om økologi, og hvordan man kan producere mad uden at skade miljøet. Til bogen er udarbejdet opgaver til faglig læsning på www.fagliglaesning.dk.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788702117462
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 48
  • Udgivet:
  • 3. maj 2012
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 197x271x6 mm.
  • Vægt:
  • 172 g.
  • 1-3 hverdage.
  • 29. november 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Mad

Vi spiser mange af de samme råvarer, som man gjorde i stenalderen: brød og fisk, kød, grønt og nødder, frugter og bær. Det gjorde man også dengang. Siden er der kommet mange nye ingredienser til. Teknologien har givet os flere måder at tilberede mad på, og inspiration fra udlandet har påvirket vores madkultur.
I denne bog får eleverne viden om mad lige fra oldtiden til tv-køkkenet og moderne fastfood. De kan læse om økologi, og hvordan man kan producere mad uden at skade miljøet.
Til bogen er udarbejdet opgaver til faglig læsning på www.fagliglaesning.dk.

Brugerbedømmelser af Mad