Mad og nærvær
- Lækker vegetarisk mad i daginstitutionen
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 195
- Udgivet:
- 1. februar 2014
- Udgave:
- 1
- Størrelse:
- 179x248x24 mm.
- Vægt:
- 765 g.
- 1-2 hverdage.
- 29. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Mad og nærvær
En vegetarisk kogebog fyldt med lækre retter beregnet til hhv. 40 børn og fire personer, så retterne kan laves både i daginstitutionen og hjemme hos mor og far.
Opskrifterne er inddelt efter årstiderne, og hver del begynder med et par forslag til udepædagogiske aktiviteter, der passer til årstiden.
Forfatterne opfordrer til, at børnene også er med til at indsamle råvarerne. Saften og tarteletterne smager trods alt altid bedre, når man selv har været med til at samle rabarberne og plukke aspargeserne. Dermed bliver naturen automatisk inddraget i institutionens hverdag.
Nana Lyzet er udlært kok fra Cafe Victor i København. Hun har arbejdet i ind- og udland de seneste 20 år. De seneste syv år har Nana fokuseret på pædagogik og madlavning i en udvikler- og mentorrolle.
Rikke Rosengren er leder, medstifter og ejer af institutionen Børneøen Bonsai. Hun er uddannet Rudolf Steiner-pædagog i Australien og har arbejdet inden for det pædagogiske område i mange år på internationalt plan.
Opskrifterne er inddelt efter årstiderne, og hver del begynder med et par forslag til udepædagogiske aktiviteter, der passer til årstiden.
Forfatterne opfordrer til, at børnene også er med til at indsamle råvarerne. Saften og tarteletterne smager trods alt altid bedre, når man selv har været med til at samle rabarberne og plukke aspargeserne. Dermed bliver naturen automatisk inddraget i institutionens hverdag.
Nana Lyzet er udlært kok fra Cafe Victor i København. Hun har arbejdet i ind- og udland de seneste 20 år. De seneste syv år har Nana fokuseret på pædagogik og madlavning i en udvikler- og mentorrolle.
Rikke Rosengren er leder, medstifter og ejer af institutionen Børneøen Bonsai. Hun er uddannet Rudolf Steiner-pædagog i Australien og har arbejdet inden for det pædagogiske område i mange år på internationalt plan.
Brugerbedømmelser af Mad og nærvær
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Mad og nærvær findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621