Low-Cost, Low-Tech Innovation
- New Product Development in the Food Industry
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 164
- Udgivet:
- 12. december 2019
- Størrelse:
- 233x154x15 mm.
- Vægt:
- 356 g.
- 2-3 uger.
- 13. marts 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Low-Cost, Low-Tech Innovation
This book attempts to address the imbalance through a comprehensive analysis of innovation in this largely neglected area. Based on case studies of eight small innovative Scottish companies, this book presents an in-depth analysis of innovation in the food and drinks industry and unravels a lesser-known approach to
Brugerbedømmelser af Low-Cost, Low-Tech Innovation
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Low-Cost, Low-Tech Innovation findes i følgende kategorier:
© 2025 Pling BØGER Registered company number: DK43351621