Lost Restaurants of St. Louis
indgår i American Palate serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 130
- Udgivet:
- 26. november 2018
- Størrelse:
- 152x10x229 mm.
- Vægt:
- 345 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Lost Restaurants of St. Louis
St. Louis is a food town, and there are many restaurants that have captured the heart of the city. Some of them are no longer around. Rossino's low ceilings and even lower pipes didn't stop the pizza-hungry residents from crowding in. Jefferson Avenue Boarding House served elegant "Granny Food" in plush surroundings. King Burgers and onion rings ruled at Parkmoor. Dohack's claimed it was the first to name the "jack salmon." Author Ann Lemons Pollack details these and more restaurants lost to time in the Gateway City.
Brugerbedømmelser af Lost Restaurants of St. Louis
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Lost Restaurants of St. Louis findes i følgende kategorier:
- Business og læring > Videnskab
- Historie og samfund
- Rejsebøger > Rejseguides
- Kunst og kultur > Foto > Fotografering og fotografier
- Økonomi, finans, erhvervsliv og ledelse > Industri og industrielle studier > Serviceerhverv > Serviceindustri og turisme
- Historie og arkæologi > Historie > Amerikansk historie
- Matematik og naturvidenskab > Fysik
- Livsstil, hobby og fritid > Rejser og ferie > Steder og mennesker: generelle værker og fotografiske værker
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621