Lost Feast: Culinary Extinction and the Future of Food
Du sparer
0%
ift. normalprisen
Spar
0%
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 312
- Udgivet:
- 5. april 2022
- Størrelse:
- 140x20x210 mm.
- Vægt:
- 366 g.
- 8-11 hverdage.
- 17. januar 2025
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Lost Feast: Culinary Extinction and the Future of Food
For readers of Michael Pollan and Anthony Bourdain comes an entertaining yet scholarly book about the foods we have loved to death. From passenger pigeons to megafauna, Newman identifies certain foods vulnerable to human appetite and which foods we'll struggle to protect in the future.
Brugerbedømmelser af Lost Feast: Culinary Extinction and the Future of Food
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Lost Feast: Culinary Extinction and the Future of Food findes i følgende kategorier:
- Business og læring
- Historie og samfund
- Mad og drikke
- Hobby og fritid
- Sprog og lingvistik
- Samfund og samfundsvidenskab > Samfund og kultur: generelt > Kulturstudier og medievidenskab > Kulturstudier > Kulturstudier: mad og samfund
- Historie og arkæologi > Historie > Historie: specielle begivenheder og emner > Socialhistorie og kulturhistorie
- Geofag, geografi og miljøvidenskab > Miljø > Bevaring af miljøet
- Idræt og udendørsaktiviteter
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv.
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621