Living Shojin Ryori
- Plant-Based Cooking from the Heart
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 148
- Udgivet:
- 30. december 2021
- Udgave:
- 2
- Størrelse:
- 249x190x14 mm.
- Vægt:
- 452 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Living Shojin Ryori
Simple, healthful and vegetarian, shojin ryori originated from Japanese Zen temples and is beloved today for its exquisite flavors, creativity and regard for ingredient, provenance and beauty.Following the success of his other cookbook, Shojin Ryori: Mindful Japanese Vegetarian Cooking, chef Danny Chu of Enso Kitchen demonstrates once again the versatility and sophistication of the cuisine with dishes such as: spinach yuba makichawanmushi kabochayurine tempuraburdock root teriyakigoma dofu (sesame tofu)barley miso souppickled daikonchestnut wagashiWith clearly written step-by-step instructions and insightful cooking tips, he brings the bounties of each season to the home kitchen and shows how satisfying, everyday meals can be made with ease, elegance and pleasure.
Brugerbedømmelser af Living Shojin Ryori
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Living Shojin Ryori findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621