De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Ligevægt - Stærk, let og mæt

Bag om Ligevægt - Stærk, let og mæt

Den nye bog er en opfølgning på sin tidligere bestseller ‘Stærk, let og mæt’. En ny bog spækket med endnu flere kalorielette opskrifter samt tips og tricks til at tabe sig - men også holde vægten. Ligevægt handler om at man indtager den rette og sunde mad, så kroppen kan blive stærkere og lettere. Ligevægt handler også om at få smidt de ekstra kilo på kroppen, men også at stille nogen krav til sig selv, så man føler sig sund og tilfreds med sit krop. Man bliver belært med en masse gode råd og hendes erfaringer, for hvordan man bagefter fastholder vægttabet. Man får et indblik i, hvordan Anne har formået at undgå, at de 20 kilo hun før har tabt sig, sniger sig tilbage på kroppen igen. Hun deler desuden også læsernes erfaringer. Igennem det seneste år, har Anne modtaget et hav af positive reaktioner fra sin tidligere bestseller fra især de mennesker, hvor de har lykkedes med at knække koden til vægttab. Hun har desuden modtaget andre reaktioner fra de mennesker som enten tøver, ikke har motivationen eller dem som er bange for at skuffe sig selv. De mange henvendelser er baggrunden for den nye bog, hvor hun går i dybden med den livsstilsændring, som er så udslagsgivende for at komme i mål med et sundere, stærkere og slankere liv. Man får ikke kun et indblik i hvornår og hvad man skal spise, men også omkring kredsløbs/pulstræning som kan mærkes på både vægten, styrken i kroppen og konditionen. Bogens 63 nye velsmagende opskrifter er kalorieberegnet og hver især indeholder 500 kalorier. Man kan derfor bytte rundt på måltiderne, som man har lyst til. Alle måltiderne er fulde af smag og energi, så du ikke længere behøver at gå sulten i seng. Det har aldrig været lettere at spise sig mæt og stærk, når man har læst de mange gode råd fra Anne Hjernøe.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788740062922
 • Udgivet:
 • 27. April 2020
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Ligevægt - Stærk, let og mæt

Den nye bog er en opfølgning på sin tidligere bestseller ‘Stærk, let og mæt’. En ny bog spækket med endnu flere kalorielette opskrifter samt tips og tricks til at tabe sig - men også holde vægten. Ligevægt handler om at man indtager den rette og sunde mad, så kroppen kan blive stærkere og lettere. Ligevægt handler også om at få smidt de ekstra kilo på kroppen, men også at stille nogen krav til sig selv, så man føler sig sund og tilfreds med sit krop. Man bliver belært med en masse gode råd og hendes erfaringer, for hvordan man bagefter fastholder vægttabet. Man får et indblik i, hvordan Anne har formået at undgå, at de 20 kilo hun før har tabt sig, sniger sig tilbage på kroppen igen. Hun deler desuden også læsernes erfaringer. Igennem det seneste år, har Anne modtaget et hav af positive reaktioner fra sin tidligere bestseller fra især de mennesker, hvor de har lykkedes med at knække koden til vægttab. Hun har desuden modtaget andre reaktioner fra de mennesker som enten tøver, ikke har motivationen eller dem som er bange for at skuffe sig selv.
De mange henvendelser er baggrunden for den nye bog, hvor hun går i dybden med den livsstilsændring, som er så udslagsgivende for at komme i mål med et sundere, stærkere og slankere liv. Man får ikke kun et indblik i hvornår og hvad man skal spise, men også omkring kredsløbs/pulstræning som kan mærkes på både vægten, styrken i kroppen og konditionen.
Bogens 63 nye velsmagende opskrifter er kalorieberegnet og hver især indeholder 500 kalorier. Man kan derfor bytte rundt på måltiderne, som man har lyst til. Alle måltiderne er fulde af smag og energi, så du ikke længere behøver at gå sulten i seng. Det har aldrig været lettere at spise sig mæt og stærk, når man har læst de mange gode råd fra Anne Hjernøe.

Forlagets beskrivelse af Ligevægt - Stærk, let og mæt

I sin nye bog følger Anne Hjernøe op på bestselleren Stærk, let og mæt med nye råd om ikke alene at tabe sig, men også holde vægten - og selvfølgelig masser af nye kalorielette opskrifter.

Ligevægt handler om at blive stærkere og lettere, mens man spiser sig mæt i rigtig mad. Om at få smidt nogle af de overflødige kilo, som forhindrer én i at blive den bedste og sundeste udgave af én selv. Og om hvordan man bagefter fastholder vægttabet.

Anne fortæller, hvad hun selv i dag gør for at undgå, at de 20 kilo, hun har tabt sig, sniger sig på igen. Men hun deler også læsernes erfaringer. Igennem det seneste år, hvor Stærk, let og mæt har været på gaden, har Anne fået et hav af tilbagemeldinger og positive reaktioner fra mennesker, for hvem det nu endelig er lykkedes at knække koden til vægttab. Samtidig får hun stadig mails og hilsener fra folk, som tøver med at gå i gang, og som har tusind spørgsmål, tanker og ønsker.

Denne stærke respons følger Anne op på her, samtidig med at hun går i dybden med den livsstilsændring, som er så altafgørende for at komme i mål med et sundere, stærkere og slankere liv. Bogen kommer omkring kredsløbs-/pulstræning, som er vigtig, når man vil vedligeholde vægten, og der er gode råd til at komme godt i gang med enten at gå eller løbe, så det kan mærkes på både vægten, styrken i kroppen og konditionen.

Ikke mindst indeholder bogen 63 nye velsmagende opskrifter. Da opskrifterne er kalorieberegnede og hver indeholder 500 kalorier, kan man bytte rundt på dem, som man vil. Vil man spise morgenmad til frokost og en frokostret til aftensmad? Ja, så er det ens eget valg. Aldrig har det været nemmere at se, hvad og hvor meget man må spise i løbet af den samme dag. Alle måltider er fulde af smag og energi, så man nemt holder sig mæt fra måltid til måltid uden at skulle tænke på mad døgnet rundt.

Brugerbedømmelser af Ligevægt - Stærk, let og mæt

 • Camilla C. 23. Juni 2022

  Rigtig god bog. Kan virkelig anbefales. Opskrifterne er nemme at følge og maden smager godt. Øvelserne er godt præsenteret og forståelige.

 • Lone B. 8. September 2020

  Anne Hjernøe skriver dejlig forståeligt og meget inspirerende. Mange gode, enkle og velsmagende opskrifter.
  Livsstilen til den modne kvinde.

 • Susanne E. 19. August 2020

  1'eren var god...men denne er endnu bedre. alle opskrifter har samme energi indhold så man kan mixe rundt som man vil.

 • elvin c. 10. Juni 2020

  Den er super god jeg brugte den fra første dag,er rigtig glad for den

 • Marie P. 4. Juni 2020

  Endnu engang har Anne formået at skabe en fantastisk bog med mange lækre opskrifter!

 • John O. 3. Juni 2020

  Maden er alt for kompliceret. Jeg lavede indkøbssedler til en uge. Da jeg sad med 3 A5 ark opgav jeg. Jeg skulle købe en masse ting og kun bruge lidt af det. Mange af tingene havde jeg ikke i mit køkken. Jeg har hørt det samme fra andre.
  Det skrevne i bogen er helt fint og godt skrevet.

 • Jytte H. 28. Maj 2020

  Mega god bog og opskrifter

 • Jette E. 27. Maj 2020

  Spændende bog som jeg har ventet længe på

 • Merete P. 27. Maj 2020

  Flot bog. Fik den hurtigt, hvilket var godt da det var til en gave. Glæder mig til at læse den når modtageren har læst den.

 • Lisbeth H. 24. Maj 2020

  Super gode opskrifter. Skønne at kombinere på kryds og tværs.

 • Helle C. 24. Maj 2020

  Rigtig god bog med mange spændende og mættende opskrifter.


Find lignende bøger
Bogen Ligevægt - Stærk, let og mæt findes i følgende kategorier: