Lehrbuch Der Lebensmittelchemie
indgår i Springer-Lehrbuch serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 1118
- Udgivet:
- 19. oktober 2007
- Udgave:
- 6
- Størrelse:
- 244x179x50 mm.
- Vægt:
- 1952 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. januar 2025
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Lehrbuch Der Lebensmittelchemie
Das erfolgreiche und bewahrte Standardwerk von H.-D. Belitz, W. Grosch und P. Schieberle: Studenten der Lebensmittelchemie und benachbarter Fachgebiete schatzen es als Lehrbuch, Praktiker in Industrie, Forschung und bei UEberwachungsbehoerden als Nachschlagewerk...
Brugerbedømmelser af Lehrbuch Der Lebensmittelchemie
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Lehrbuch Der Lebensmittelchemie findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621