Legumes
- Nutritional Quality, Processing and Potential Health Benefits
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 367
- Udgivet:
- 3. januar 2019
- Størrelse:
- 161x241x27 mm.
- Vægt:
- 700 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Legumes
Legumes have high potential for improving the nutritional quality of foods, but limited data on their bioactive compounds exists. This book provides a comprehensive overview of the antioxidant activity and health aspects of legumes.
Brugerbedømmelser af Legumes
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Legumes findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621