De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Legumes

- Nutritional Quality, Processing and Potential Health Benefits

Bag om Legumes

Legumes have high potential for improving the nutritional quality of foods, but limited data on their bioactive compounds exists. This book provides a comprehensive overview of the antioxidant activity and health aspects of legumes.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781788011617
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 367
  • Udgivet:
  • 3. januar 2019
  • Størrelse:
  • 161x241x27 mm.
  • Vægt:
  • 700 g.
  • Ukendt - mangler pt..

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Legumes

Legumes have high potential for improving the nutritional quality of foods, but limited data on their bioactive compounds exists. This book provides a comprehensive overview of the antioxidant activity and health aspects of legumes.

Brugerbedømmelser af Legumes



Find lignende bøger
Bogen Legumes findes i følgende kategorier: