Le Cordon Bleu Pastry School
- 100 step-by-step recipes explained by the chefs of the famous French culinary school
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 521
- Udgivet:
- 30. august 2018
- Størrelse:
- 222x270x40 mm.
- Vægt:
- 2152 g.
- 4-7 hverdage.
- 5. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621