Lathyrus sativus and Nutrition
- Traditional Food Products, Chemistry and Safety Issues
indgår i SpringerBriefs in Molecular Science serien
indgår i Chemistry of Foods serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 62
- Udgivet:
- 8. oktober 2020
- Udgave:
- 12020
- Størrelse:
- 155x235x0 mm.
- Vægt:
- 454 g.
- 8-11 hverdage.
- 26. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Lathyrus sativus and Nutrition
This book addresses the traditional use of a specific crop legume, grass pea (Lathyrus sativus), as a food product and ingredient for typical food products.
Brugerbedømmelser af Lathyrus sativus and Nutrition
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Lathyrus sativus and Nutrition findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621