Larousse Patisserie and Baking
- The ultimate expert guide, with more than 200 recipes and step-by-step techniques and produced as a hardback book in a beautiful slipcase
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 512
- Udgivet:
- 3. september 2020
- Størrelse:
- 270x221x48 mm.
- Vægt:
- 2316 g.
- 4-7 hverdage.
- 5. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Larousse Patisserie and Baking
The ultimate expert guide to pastry, patisserie and baking, with more than 200 recipes and step-by-step techniques, from the creators of Larousse Gastronomique.
Brugerbedømmelser af Larousse Patisserie and Baking
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Larousse Patisserie and Baking findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621