Lactic Acid Fermentation of Fruits and Vegetables
indgår i Food Biology Series serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 312
- Udgivet:
- 27. oktober 2016
- Størrelse:
- 240x165x18 mm.
- Vægt:
- 742 g.
- Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af Lactic Acid Fermentation of Fruits and Vegetables
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Lactic Acid Fermentation of Fruits and Vegetables findes i følgende kategorier: