Lactic Acid Cheese Safety
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 114
- Udgivet:
- 10. december 2008
- Størrelse:
- 155x228x10 mm.
- Vægt:
- 224 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Lactic Acid Cheese Safety
Lactic acid cheese constitutes the source of various nutritive substances, which results in a possibility of allochthonous micro-flora to grow despite the presence of starter micro-flora. This book discusses numerous problems occurring in relation to microbiological quality of lactic acid cheese.
Brugerbedømmelser af Lactic Acid Cheese Safety
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Lactic Acid Cheese Safety findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621