Lactic Acid Bacteria in Foodborne Hazards Reduction
- Physiology to Practice
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 310
- Udgivet:
- 5. december 2018
- Udgave:
- 12018
- Vægt:
- 776 g.
- 2-3 uger.
- 22. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Lactic Acid Bacteria in Foodborne Hazards Reduction
This book provides an overview of the physiological basis of lactic acid bacteria and their applications in minimizing foodborne risks, such as pathogens, heavy metal pollution, biotoxin contamination and food-based allergies.
Brugerbedømmelser af Lactic Acid Bacteria in Foodborne Hazards Reduction
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Lactic Acid Bacteria in Foodborne Hazards Reduction findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621