De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Lactic Acid Bacteria in Foodborne Hazards Reduction

- Physiology to Practice

Bag om Lactic Acid Bacteria in Foodborne Hazards Reduction

This book provides an overview of the physiological basis of lactic acid bacteria and their applications in minimizing foodborne risks, such as pathogens, heavy metal pollution, biotoxin contamination and food-based allergies.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9789811315589
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 310
  • Udgivet:
  • 5. december 2018
  • Udgave:
  • 12018
  • Vægt:
  • 776 g.
  • 2-3 uger.
  • 22. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Lactic Acid Bacteria in Foodborne Hazards Reduction

This book provides an overview of the physiological basis of lactic acid bacteria and their applications in minimizing foodborne risks, such as pathogens, heavy metal pollution, biotoxin contamination and food-based allergies.

Brugerbedømmelser af Lactic Acid Bacteria in Foodborne Hazards Reduction



Find lignende bøger
Bogen Lactic Acid Bacteria in Foodborne Hazards Reduction findes i følgende kategorier: