Laboratory Exercises for Sensory Evaluation
indgår i Food Science Text Series serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 151
- Udgivet:
- 11. december 2012
- Udgave:
- 2013
- Størrelse:
- 258x177x10 mm.
- Vægt:
- 332 g.
- 8-11 hverdage.
- 14. januar 2025
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Laboratory Exercises for Sensory Evaluation
Approximately twenty years ago the Sensory Evaluation Division of the Institute of Food Technologists sponsored the preparation of a set of exercises titled "Guidelines for Laboratory Exercises for a Course in Sensory Evaluation of Foods," edited by one of the co-authors (Heymann).
Brugerbedømmelser af Laboratory Exercises for Sensory Evaluation
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Laboratory Exercises for Sensory Evaluation findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621