La Cuisine Creole
indgår i Cooking in America serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 276
- Udgivet:
- 6. september 2007
- Størrelse:
- 152x16x229 mm.
- Vægt:
- 452 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af La Cuisine Creole
Published circa 1885, this pioneering work compiles the recipes of New Orleans in one volume. Celebrating the range of ethnic influences on Creole cuisine, the book contains recipes for many of the classic New Orleans dishes. Written by Lafcadio Hearn, one of New Orleans greatest literary talents, it shows a more literary flair than most modern cookbooks.
Brugerbedømmelser af La Cuisine Creole
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen La Cuisine Creole findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621