La Cuisine Classique: Etudes Pratiques, Raisonnees Et Demonstratives de l'Ecole Francaise
- Appliquee Au Service A La Russe
indgår i Savoirs Et Traditions serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 446
- Udgivet:
- 1. september 2013
- Størrelse:
- 156x234x23 mm.
- Vægt:
- 621 g.
- 2-3 uger.
- 13. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af La Cuisine Classique: Etudes Pratiques, Raisonnees Et Demonstratives de l'Ecole Francaise
WORK IS IN FRENCH This book is a reproduction of a work published before 1920 and is part of a collection of books reprinted and edited by Hachette Livre, in the framework of a partnership with the National Library of France, providing the opportunity to access old and often rare books from the BnF's heritage funds.
Brugerbedømmelser af La Cuisine Classique: Etudes Pratiques, Raisonnees Et Demonstratives de l'Ecole Francaise
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen La Cuisine Classique: Etudes Pratiques, Raisonnees Et Demonstratives de l'Ecole Francaise findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621