Kunsten at fermentere
- Grøntsager på glas – og på tallerkenen
- Indbinding:
- Indbundet
- Udgivet:
- 10. oktober 2022
- Udgave:
- 1
- Størrelse:
- 178x248x18 mm.
- Vægt:
- 618 g.
- 1-3 hverdage.
- 25. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Kunsten at fermentere
Kunsten er at købe et hvidkålshoved for håndører.Give det håndkraft, salt og kærlighed. Og trylle det om til syrlig, sprød og perlende kraut. Dejlig på pizzaen, til hakkebøffen, i salatskålen – og for fordøjelsen.
Ditte Ingemann er en af Danmarks fremmeste inden for KUNSTEN AT FERMENTERE. Lær at frembringe fermenterede herligheder som lynkimchi, grønne tomater, rødløg og citroner.
Opskrifterne er nemme og akkompagneres af et forslag til en ret, de kan serveres til. Bogen indeholder tips & tricks, udstyr & råvarer, så du trygt kan give dig i kast med at fermentere på en sikker, sjov og smagfuld måde.
Ditte Ingemann er kogebogsforfatter, madfotograf og foodstylist og driver bloggen The Food Club / @ditsen, hvor over 170.000 dagligt følger med.
Ditte Ingemann er en af Danmarks fremmeste inden for KUNSTEN AT FERMENTERE. Lær at frembringe fermenterede herligheder som lynkimchi, grønne tomater, rødløg og citroner.
Opskrifterne er nemme og akkompagneres af et forslag til en ret, de kan serveres til. Bogen indeholder tips & tricks, udstyr & råvarer, så du trygt kan give dig i kast med at fermentere på en sikker, sjov og smagfuld måde.
Ditte Ingemann er kogebogsforfatter, madfotograf og foodstylist og driver bloggen The Food Club / @ditsen, hvor over 170.000 dagligt følger med.
Brugerbedømmelser af Kunsten at fermentere
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Kunsten at fermentere findes i følgende kategorier:
- Mad og drikke > Kogebøger
- Hobby og fritid > Bolig og have
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Generel madlavning og opskrifter
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Vegetarisk madlavning > Vegansk madlavning
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Økologisk mad og madlavning
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Kogebøger: konservering og frysning
- Livsstil, hobby og fritid > Havearbejde > Havearbejde: Planter og dyrkningsvejledninger > Havearbejde: frugt og grøntsager
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621