Kostundersøgelser på Fyn
- Straks på e-mail.
Normalpris
Beskrivelse af Kostundersøgelser på Fyn
"Kostundersøgelser på Fyen" er 45. beretning fra Mikkel Hindhedes kontor for ernæringsundersøgelser. Hæftet oplyser om to ernæringsundersøgelser foretaget på Fyn i 1912 samt om visse kosttypers positive virkning mod gigt.
Mikkel Hindhede (1862-1945) var en dansk læge og ernæringsforsker. Han var leder af Statens Laboratorium for Ernæringsundersøgelser i København 1910-32 og fødevarerådgiver for den danske regering under 1. verdenskrig. Hindhede påviste blandt andet, at mennesket har brug for langt mindre protein, end det man hidtil havde antaget, og fødevarerationeringen under både 1. og 2. verdenskrig blev tilrettelagt efter hans principper.
Mikkel Hindhede (1862-1945) var en dansk læge og ernæringsforsker. Han var leder af Statens Laboratorium for Ernæringsundersøgelser i København 1910-32 og fødevarerådgiver for den danske regering under 1. verdenskrig. Hindhede påviste blandt andet, at mennesket har brug for langt mindre protein, end det man hidtil havde antaget, og fødevarerationeringen under både 1. og 2. verdenskrig blev tilrettelagt efter hans principper.
Brugerbedømmelser af Kostundersøgelser på Fyn
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Kostundersøgelser på Fyn findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621