Kostlære og -vurdering
- Indbinding:
- Hæftet
- Sideantal:
- 248
- Udgivet:
- 23. juni 2022
- Udgave:
- 7
- Størrelse:
- 170x241x15 mm.
- Vægt:
- 611 g.
- 1-3 hverdage.
- 26. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Kostlære og -vurdering
Ernæringsassistentens arbejdspladser er mangfoldige, og det er meget forskellige mennesker der skal planlægges og produceres mad til. Det er derfor vigtigt at ernæringsassistenten kan sætte sig ind i målgruppens ønsker, vaner og ernæringsmæssige behov og kan omsætte dette til lækker og velsmagende mad. Hensynet til klima og bæredygtighed fylder mere og mere i de professionelle køkkener og skal dermed også tænkes ind i den daglige madproduktion. Denne bog giver ernæringsassistenten de nødvendige redskaber til dette arbejde.
Bogen indeholder følgende kapitler:
? Introduktion til kostlære og -vurdering
? Madvaner og spisekultur
? Mad-og måltidspolitik - den røde tråd i hverdagen
? Normalkost
? Sygehuskost
? Kost til småtspisende
? Vegetarkost og andre planterige kostformer
? Målgrupper
? Det bæredygtige køkken - økologisk og klimavenlig produktion
? Måltidsfordeling og portionsstørrelser
? Menusammensætning
? Menuplanlægning i praksis
? Menuplanen - et vigtigt kommunikationsredskab
? Menuvalg
? Rammerne omkring måltidet
? Næringsstofberegning
? Vurdering af madens sammensætning
? Kost-og brugerundersøgelser
Overalt er teksten krydret med eksempler og illustrationer.
Bogen indeholder følgende kapitler:
? Introduktion til kostlære og -vurdering
? Madvaner og spisekultur
? Mad-og måltidspolitik - den røde tråd i hverdagen
? Normalkost
? Sygehuskost
? Kost til småtspisende
? Vegetarkost og andre planterige kostformer
? Målgrupper
? Det bæredygtige køkken - økologisk og klimavenlig produktion
? Måltidsfordeling og portionsstørrelser
? Menusammensætning
? Menuplanlægning i praksis
? Menuplanen - et vigtigt kommunikationsredskab
? Menuvalg
? Rammerne omkring måltidet
? Næringsstofberegning
? Vurdering af madens sammensætning
? Kost-og brugerundersøgelser
Overalt er teksten krydret med eksempler og illustrationer.
Brugerbedømmelser af Kostlære og -vurdering
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Kostlære og -vurdering findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621