De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Konzeption und Aufbau eines Franchisesystems in der Gastronomie

  • Sprog:
  • Tysk
  • ISBN:
  • 9783868150476
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 112
  • Udgivet:
  • 29. september 2008
  • Størrelse:
  • 210x148x7 mm.
  • Vægt:
  • 154 g.
  • 2-3 uger.
  • 20. november 2024

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Brugerbedømmelser af Konzeption und Aufbau eines Franchisesystems in der Gastronomie



Find lignende bøger
Bogen Konzeption und Aufbau eines Franchisesystems in der Gastronomie findes i følgende kategorier: