Konserveringsteknik 2
- Indbinding:
- Hæftet
- Sideantal:
- 380
- Udgivet:
- 30. december 2002
- Udgave:
- 2
- Størrelse:
- 221x269x23 mm.
- Vægt:
- 1044 g.
- 1-3 hverdage.
- 19. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Konserveringsteknik 2
Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi, samt eksempler på levnedsmidler, hvortil metoden anvendes.Bogen anvendes som både lærebog og opslagsværk.
Konserveringsteknik 1 indeholder kapitel 1-5:
Kvalitet og holdbarhed (bl.a. en omtale af forskellige råvarer og deres forbehandling)
Emballage
Kuldeteknologi
Køling
Frysning
Konserveringsteknik 2 indeholder kapitlerne 6-13:
Tørring
Røgning
Saltning
Kemisk konservering
Fermentering
Varmekonservering
Strålingskonservering
Tab i næringsværdi
Desuden er der et meget omfattende stikordsrgister.
Konserveringsteknik 1 indeholder kapitel 1-5:
Kvalitet og holdbarhed (bl.a. en omtale af forskellige råvarer og deres forbehandling)
Emballage
Kuldeteknologi
Køling
Frysning
Konserveringsteknik 2 indeholder kapitlerne 6-13:
Tørring
Røgning
Saltning
Kemisk konservering
Fermentering
Varmekonservering
Strålingskonservering
Tab i næringsværdi
Desuden er der et meget omfattende stikordsrgister.
Brugerbedømmelser af Konserveringsteknik 2
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Konserveringsteknik 2 findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621