De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Konserveringsteknik 1

Bag om Konserveringsteknik 1

Konserveringsteknik omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der anvendes i industriel levnedsmiddelproduktion. For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi samt eksempler på levnedsmidler, hvortil metoden anvendes. Konserveringsteknik 1 indeholder kapitel 1-5: 1. Kvalitet og holdbarhed 2. Emballage 3. Kuldeteknologi 4. Køling 5. Frysning

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788791319198
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 341
  • Udgivet:
  • 20. august 2004
  • Udgave:
  • 2
  • Størrelse:
  • 221x270x20 mm.
  • Vægt:
  • 935 g.
  • 1-3 hverdage.
  • 19. november 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Konserveringsteknik 1

Konserveringsteknik omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der anvendes i industriel levnedsmiddelproduktion. For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi samt eksempler på levnedsmidler, hvortil metoden anvendes.
Konserveringsteknik 1 indeholder kapitel 1-5:
1. Kvalitet og holdbarhed
2. Emballage
3. Kuldeteknologi
4. Køling
5. Frysning

Brugerbedømmelser af Konserveringsteknik 1