Kødkontrol
- Straks på e-mail.
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Kødkontrol
Kødkontrol - det patoanatomiske grundlag er et uundværligt værktøj til bedømmelse af læsioner hos produktionsdyr for personer beskæftiget med kødkontrol og for praktiserende dyrlæger. Bogens patoanatomiske grundlag samt udredning af patogenese og ætiologi udgør fundamentet for kødkontrol og kan fungere som et godt redskab ved diagnostik af organlæsioner i øvrigt.
Bogen giver grundlaget for at foretage en ensartet bedømmelse af læsioner med udgangspunkt i den nugældende lovgivning på området. Bogen er endvidere en vigtig kilde for alle med interesse for patobiologiske problemstillinger, hvor der ved opslag på en overskuelig og hurtig måde opnås indblik i de væsentligste principper ved forekomst af organlæsioner.
De første to kapitler omhandler generelle forhold, mens de efterfølgende 16 kapitler gennemgår læsioner i de forskellige organsystemer. Bogens sidste fire kapitler behandler tværgående områder inden for kødkontrol: pyæmi, granulomatøse og pyogranulomatøse inflammationer, forensiske og dyreværnsmæssige forhold samt neoplasmer.Det omfattende register over stikord sikrer hurtige opslag inden for specifikke emner. Hvert kapitel er bygget op med en beskrivende tekst og en efterfølgende fotosektion. Ved hvert foto angives: dyreart/organ, læsion,bedømmelse og kommentarer.
Bogen omhandler udelukkende produktionsdyr med fokus på de hyppigste sygdomme og læsionstyper. Men da de beskrevne principper også gælder for vilde pattedyr, er bogen også et godt værktøj for bl.a. jægere, forskere og andre, der arbejder med disse dyrearter.
Bogen giver grundlaget for at foretage en ensartet bedømmelse af læsioner med udgangspunkt i den nugældende lovgivning på området. Bogen er endvidere en vigtig kilde for alle med interesse for patobiologiske problemstillinger, hvor der ved opslag på en overskuelig og hurtig måde opnås indblik i de væsentligste principper ved forekomst af organlæsioner.
De første to kapitler omhandler generelle forhold, mens de efterfølgende 16 kapitler gennemgår læsioner i de forskellige organsystemer. Bogens sidste fire kapitler behandler tværgående områder inden for kødkontrol: pyæmi, granulomatøse og pyogranulomatøse inflammationer, forensiske og dyreværnsmæssige forhold samt neoplasmer.Det omfattende register over stikord sikrer hurtige opslag inden for specifikke emner. Hvert kapitel er bygget op med en beskrivende tekst og en efterfølgende fotosektion. Ved hvert foto angives: dyreart/organ, læsion,bedømmelse og kommentarer.
Bogen omhandler udelukkende produktionsdyr med fokus på de hyppigste sygdomme og læsionstyper. Men da de beskrevne principper også gælder for vilde pattedyr, er bogen også et godt værktøj for bl.a. jægere, forskere og andre, der arbejder med disse dyrearter.
Brugerbedømmelser af Kødkontrol
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Kødkontrol findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621