De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kødfrie hverdage 2 – sunde råvarer

- til en mere vegetarisk og plantebaseret kost

Bag om Kødfrie hverdage 2 – sunde råvarer

Kødfrie hverdage 2 – sunde råvarer indeholder beskrivelser og flotte billeder af planter og urter som allehånde og gurkemeje samt krydderurter som rosmarin, timian og basilikum til en mere vegetarisk og kødfri madlavning – samt et overblik/indblik over en lang række andre planter, læge- og krydderurter, grønsager og frugter i den danske natur, køkkenhave og drivhus. Fra gammel tid har krydderier og krydderurter haft en stor betydning på forskellige områder som madlavning, havedyrkning, skønhed og sundhed. Men igennem lang tid er mange krydderurter, især lægeurterne, desværre næsten blevet glemt, selvom de fortsat stadig findes i naturen og dyrkes i vores haver. Susan Hemmingsen er uddannet farmakonom, professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i kost og fysisk aktivitet, ED (Diploma of nutrition) samt Ernæringsrådgiver (ERKU). Hun er selvstændig ernæringsrådgiver og kostvejler og arbejder til daglig med rådgivning og vejledning inden for ernæring og fysisk aktivitet. Hun underviser i vegetarisk madlavning og i pilates, gymnastik og dans med mere.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788794183901
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 314
  • Udgivet:
  • 2. December 2021
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 180x250x25 mm.
  • Vægt:
  • 910 g.
  • 1-3 hverdage.
  • 24. September 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Kødfrie hverdage 2 – sunde råvarer

Kødfrie hverdage 2 – sunde råvarer indeholder beskrivelser og flotte billeder af planter og urter som allehånde og gurkemeje samt krydderurter som rosmarin, timian og basilikum til en mere vegetarisk og kødfri madlavning – samt et overblik/indblik over en lang række andre planter, læge- og krydderurter, grønsager og frugter i den danske natur, køkkenhave og drivhus.

Fra gammel tid har krydderier og krydderurter haft en stor betydning på forskellige områder som madlavning, havedyrkning, skønhed og sundhed. Men igennem lang tid er mange krydderurter, især lægeurterne, desværre næsten blevet glemt, selvom de fortsat stadig findes i naturen og dyrkes i vores haver.

Susan Hemmingsen er uddannet farmakonom, professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i kost og fysisk aktivitet, ED (Diploma of nutrition) samt Ernæringsrådgiver (ERKU). Hun er selvstændig ernæringsrådgiver og kostvejler og arbejder til daglig med rådgivning og vejledning inden for ernæring og fysisk aktivitet. Hun underviser i vegetarisk madlavning og i pilates, gymnastik og dans med mere.

Brugerbedømmelser af Kødfrie hverdage 2 – sunde råvarer



Find lignende bøger
Bogen Kødfrie hverdage 2 – sunde råvarer findes i følgende kategorier: