De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kødbyen

Bag om Kødbyen

Som en by i byen ligger Kødbyens hvide funkisblokke mellem Vesterbros høje murstenskomplekser. Slagterkitler og træsko er for længst erstattet af tatoveringer og fuldskæg og har efterladt de fredede bygninger som sidste, tavse vidner om startskuddet til dansk industris kødeventyr. KØDBYEN er fortællingen om, hvordan de københavnske slagtere trak blod og kreaturer med sig til Vesterbro, da kongen smed dem på porten. Hvordan slagtermestre, gullaschbaroner og en flok fremsynede, kommunale arkitekter skabte Nordens største kødmarked. Indtil tiden tog livtag med Københavns kødbastion, og lyden af klove forstummede.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788797003565
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Udgivet:
  • 25. oktober 2019
  • Størrelse:
  • 230x293x27 mm.
  • Vægt:
  • 1124 g.
  • 1-5 hverdage.
  • 3. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Kødbyen

Som en by i byen ligger Kødbyens hvide funkisblokke mellem Vesterbros høje murstenskomplekser. Slagterkitler og træsko er for længst erstattet af tatoveringer og fuldskæg og har efterladt de fredede bygninger som sidste, tavse vidner om startskuddet til dansk industris kødeventyr.
KØDBYEN er fortællingen om, hvordan de københavnske slagtere trak blod og kreaturer med sig til Vesterbro, da kongen smed dem på porten. Hvordan slagtermestre, gullaschbaroner og en flok fremsynede, kommunale arkitekter skabte Nordens største kødmarked. Indtil tiden tog livtag med Københavns kødbastion, og lyden af klove forstummede.

Brugerbedømmelser af Kødbyen



Find lignende bøger
Bogen Kødbyen findes i følgende kategorier: