De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kitchen Confidential

- En køkkenchefs bekendelser

Bag om Kitchen Confidential

Ny udgave suppleret med håndskrevne kommentarer af Anthony Bourdain selv og med nyt forord af Svend Rasmussen. For næsten to årtier siden udgav magasinet The New Yorker artiklen ”Don’t Eat Before Reading This” af den dengang ikke særligt kendte køkkenchef på Brasserie Les Halles i New York City, Anthony Bourdain. I artiklen tager Bourdain læserne med bag svingdørene i de fine restauranter og lægger ikke skjul på, hvordan det går for sig. Artiklen blev en sensation, og den efterfølgende bog, ny-klassikeren Kitchen Confidential, blev en endnu større sensation, en megabestseller verden over. Det handler om tæt druk, stoffer, knepperi i kolonialvaresektionen, uappetitlige afsløringer om tvivlsom omgang med fødevarer og ulækker praksis i hele industrien … Men samtidig kan den interesserede læser også finde ud af, hvordan man laver professionelt udseende og velsmagende anretninger ved hjælp af få, praktiske redskaber. Anthony Bourdain døde 8. juni 2018, 61 år gammel.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788702283655
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 392
  • Udgivet:
  • 20. september 2019
  • Udgave:
  • 3
  • Størrelse:
  • 200x320x20 mm.
  • Vægt:
  • 400 g.
  • 1-2 uger.
  • 14. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Kitchen Confidential

Ny udgave suppleret med håndskrevne kommentarer af Anthony Bourdain selv og med nyt forord af Svend Rasmussen.
For næsten to årtier siden udgav magasinet The New Yorker artiklen ”Don’t Eat Before Reading This” af den dengang ikke særligt kendte køkkenchef på Brasserie Les Halles i New York City, Anthony Bourdain. I artiklen tager Bourdain læserne med bag svingdørene i de fine restauranter og lægger ikke skjul på, hvordan det går for sig. Artiklen blev en sensation, og den efterfølgende bog, ny-klassikeren Kitchen Confidential, blev en endnu større sensation, en megabestseller verden over. Det handler om tæt druk, stoffer, knepperi i kolonialvaresektionen, uappetitlige afsløringer om tvivlsom omgang med fødevarer og ulækker praksis i hele industrien … Men samtidig kan den interesserede læser også finde ud af, hvordan man laver professionelt udseende og velsmagende anretninger ved hjælp af få, praktiske redskaber.
Anthony Bourdain døde 8. juni 2018, 61 år gammel.

Brugerbedømmelser af Kitchen Confidential