Julebag
- Straks på e-mail.
Normalpris
Beskrivelse af Julebag
Det dufter af jul, når Annemette Voss byder på de bedste opskrifter på lækker, klassisk julebag. Bageeksperten har samlet de traidtitionelle og indiskutabelt uundværlige klassiske jule- og nytårskager, som ingen kan undvære i december måned. Hun byder på alt fra vaniljekranse til æbleskiver, og der er særligt fokus på de gamle dyder, hvor godt med smør er afgørende for den gode smag. De gamle klassikere suppleres med en række nye opskrifter fra Annemettes hånd, fx kanelsukkerdonuts, tranebærcookies og en risalamandetærte, så du kan få risalamande flere dage end kun til juleaften. Bogen er selvfølgelig fyldt med smukke billeder, så man ved, hvad man går i gang med. Rigtig god fornøjelse!
Forlagets beskrivelse af Julebag
Nu behøver man kun én bog for at sikre den gode julestemning, og for at duften af lækkert hjemmebag kan brede sig i køkken og stue.
Vi kender dem alle sammen – de klassiske jule- og nytårskager, der bare hører sig til, og som slet ikke er diskussion. I denne bog fra bageeksperten Annemette Voss har hun samlet alle de bedste gode gamle opskrifter på alt fra vaniljekranse til æbleskiver, der bare fungerer, og hvor der er lagt vægt på at bibeholde de gamle dyder med fx at bruge den mængde smør, der nu engang skal til for at få det bedste resultat.
Engang imellem kan man også have lyst til at prøve noget nyt. Derfor giver Annemette også en række helt nye opskrifter på alternativt jule- og nytårsbag, fx kanelsukkerdonuts, tranebærcookies og risalamandetærte, der ikke vil smage mindre vidunderligt i december måned.
Julebag er en selvstændig opfølger til bogen Konfekt (fra 2017) og tænkt som et supplement, så alle de søde sager, der hører sig til i december måned, kan kreeres ved hjælp af disse to bøger fyldt med udførlige opskrifter og smukke billeder
Vi kender dem alle sammen – de klassiske jule- og nytårskager, der bare hører sig til, og som slet ikke er diskussion. I denne bog fra bageeksperten Annemette Voss har hun samlet alle de bedste gode gamle opskrifter på alt fra vaniljekranse til æbleskiver, der bare fungerer, og hvor der er lagt vægt på at bibeholde de gamle dyder med fx at bruge den mængde smør, der nu engang skal til for at få det bedste resultat.
Engang imellem kan man også have lyst til at prøve noget nyt. Derfor giver Annemette også en række helt nye opskrifter på alternativt jule- og nytårsbag, fx kanelsukkerdonuts, tranebærcookies og risalamandetærte, der ikke vil smage mindre vidunderligt i december måned.
Julebag er en selvstændig opfølger til bogen Konfekt (fra 2017) og tænkt som et supplement, så alle de søde sager, der hører sig til i december måned, kan kreeres ved hjælp af disse to bøger fyldt med udførlige opskrifter og smukke billeder
Brugerbedømmelser af Julebag
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Julebag findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621