Jewish American Food Culture
indgår i At Table serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 160
- Udgivet:
- 1. oktober 2009
- Størrelse:
- 228x152x10 mm.
- Vægt:
- 222 g.
- 8-11 hverdage.
- 10. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Jewish American Food Culture
Many Jewish foods are beloved in American culture. Everyone eats bagels, and the delicatessen is a ubiquitous institution from Manhattan to Los Angeles. Jewish American Food Culture offers readers an in-depth look at both well-known and unfamiliar Jewish dishes and the practices and culture of a diverse group of Americans.
Brugerbedømmelser af Jewish American Food Culture
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Jewish American Food Culture findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621