Jerusalem Artichoke Food Science and Technology
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 292
- Udgivet:
- 6. juli 2023
- Udgave:
- 23001
- Størrelse:
- 155x16x235 mm.
- Vægt:
- 446 g.
- 8-11 hverdage.
- 9. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Jerusalem Artichoke Food Science and Technology
This is the first book to explore the science underlying the Jerusalem artichoke, which is also known as Helianthus tuberosus L. and it is attracting increasing interest among food scientists and professionals worldwide. Due to a wide perspective for the production of inulin due to its high economic and ecological importance, the development of technologies for isolating and processing tuberous sunflower raw materials using environmentally friendly technologies (green chemistry and white biotechnology) and the global production of inulin shows an increasing tendency. Here we focus on the latest technological achievements related to the use of inulin in the food processing. In this book, readers will find full explanation of the conceptual aspects and the latest research results on a wide range of topics, including the relevant characteristics and applications from various fields. Written by leading scientists in the field, the book will be a valuable resource for students and researchers in the fields of food chemistry, nutritional science, physiology, and bioengineers, as well as for professionals in the food industry.
Brugerbedømmelser af Jerusalem Artichoke Food Science and Technology
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Jerusalem Artichoke Food Science and Technology findes i følgende kategorier:
- Business og læring > Videnskab
- Matematik og naturvidenskab > Naturvidenskab: generelle emner > Videnskabeligt udstyr, forsøg og teknikker
- Matematik og naturvidenskab > Biologi og biovidenskab > Molekylærbiologi
- Matematik og naturvidenskab > Biologi og biovidenskab > Kemisk biologi
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug > Industriel kemi og produktionsteknologi > Industriel kemi og kemiteknik > Levnedsmiddelteknologi
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621