De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Introduction to Food Process Engineering

Bag om Introduction to Food Process Engineering

This is a new book on food process engineering which treats the principles of processing in a scientifically rigorous yet concise manner, and which can be used as a lead in to more specialized texts for higher study.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781489978820
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 510
  • Udgivet:
  • 23. august 2016
  • Udgave:
  • 22011
  • Størrelse:
  • 178x254x0 mm.
  • Vægt:
  • 994 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 14. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Introduction to Food Process Engineering

This is a new book on food process engineering which treats the principles of processing in a scientifically rigorous yet concise manner, and which can be used as a lead in to more specialized texts for higher study.

Brugerbedømmelser af Introduction to Food Process Engineering



Find lignende bøger
Bogen Introduction to Food Process Engineering findes i følgende kategorier: