Introduction to Food Process Engineering
indgår i Food Science Text Series serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 510
- Udgivet:
- 23. august 2016
- Udgave:
- 22011
- Størrelse:
- 178x254x0 mm.
- Vægt:
- 994 g.
- 8-11 hverdage.
- 14. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Introduction to Food Process Engineering
This is a new book on food process engineering which treats the principles of processing in a scientifically rigorous yet concise manner, and which can be used as a lead in to more specialized texts for higher study.
Brugerbedømmelser af Introduction to Food Process Engineering
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Introduction to Food Process Engineering findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621