Instrumental Methods for Quality Assurance in Foods
indgår i Food Science and Technology serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 328
- Udgivet:
- 29. april 1991
- Størrelse:
- 156x234x21 mm.
- Vægt:
- 590 g.
- 8-11 hverdage.
- 28. november 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Instrumental Methods for Quality Assurance in Foods
Features papers delivered to a 1988 meeting of food technologists in Dallas, and a few chapters, which survey the instruments and methodologies available for the instrumental analysis of chemical, physical, and microbiological aspects of food, especially in quality assurance and control.
Brugerbedømmelser af Instrumental Methods for Quality Assurance in Foods
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Instrumental Methods for Quality Assurance in Foods findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621