Institut Paul Bocuse Gastronomique
- The definitive step-by-step guide to culinary excellence
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 720
- Udgivet:
- 20. oktober 2016
- Størrelse:
- 240x274x60 mm.
- Vægt:
- 3438 g.
- 4-7 hverdage.
- 7. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Institut Paul Bocuse Gastronomique
Learn to cook like the professionals with this essential reference work from the renowned Institut Paul Bocuse.
Brugerbedømmelser af Institut Paul Bocuse Gastronomique
-
Fantastisk bog - gode, beskrivende opskrifter og flot billedmateriale. Flot håndværksmæssig kvalitet
Eneste minus: Bogen er ikke egnet til sengelæsning da den vejer som en haveflise!
Bogen bør have sin plads i enhver samling af kogebøger.
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Institut Paul Bocuse Gastronomique findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621