Innovative Technologies in Seafood Processing
indgår i Contemporary Food Engineering serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 376
- Udgivet:
- 17. september 2019
- Størrelse:
- 240x162x27 mm.
- Vægt:
- 732 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Innovative Technologies in Seafood Processing
This book provides comprehensive updates on several novel process technologies used by the seafood industry and highlights their effects on product quality and safety of the treated seafood. In addition, two chapters focus on the development of safe, effective natural antimicrobials and additives used to replace synthetic alternatives.
Brugerbedømmelser af Innovative Technologies in Seafood Processing
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Innovative Technologies in Seafood Processing findes i følgende kategorier:
© 2025 Pling BØGER Registered company number: DK43351621