Innovative Food Processing Technologies
- Advances in Multiphysics Simulation
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 374
- Udgivet:
- 25. marts 2011
- Størrelse:
- 203x254x25 mm.
- Vægt:
- 1148 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Innovative Food Processing Technologies
Part of the IFT (Institute of Food Technologists) series, this book discusses multiphysics modeling and its application in the development, optimization, and scale-up of emerging food processing technologies.
Brugerbedømmelser af Innovative Food Processing Technologies
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Innovative Food Processing Technologies findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621