Innovationsmanagement in der Spitzengastronomie
- Ein Uberblick uber die Sternekuche aus managementorientierter Perspektive
indgår i Essentials serien
- Indbinding:
- Paperback
- Udgivet:
- 22. maj 2017
- Størrelse:
- 150x210x10 mm.
- Vægt:
- 104 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. januar 2025
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af Innovationsmanagement in der Spitzengastronomie
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Innovationsmanagement in der Spitzengastronomie findes i følgende kategorier: