Innovation in Food Engineering
- New Techniques and Products
indgår i Contemporary Food Engineering serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 747
- Udgivet:
- 12. november 2009
- Størrelse:
- 239x191x41 mm.
- Vægt:
- 1172 g.
- 8-11 hverdage.
- 28. november 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Innovation in Food Engineering
Offers an overview of modern processing technologies. This book highlights their use to develop food products and ingredients that meet consumers increased demands for quality and safety. Each chapter in the Innovative Techniques section begins with a review of the fundamentals of the new or modified technique, its advantages, and results.
Brugerbedømmelser af Innovation in Food Engineering
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Innovation in Food Engineering findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621