De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Ingredient Interactions

- Effects on Food Quality, Second Edition

Bag om Ingredient Interactions

Presents technical information available on food ingredient interactions. This work concentrates on the examination of real foods as well as model food systems. It discusses rheological concepts and the application of microscopic techniques to study ingredient interactions.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780824757489
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 572
  • Udgivet:
  • 20. december 2005
  • Udgave:
  • 2
  • Størrelse:
  • 233x173x37 mm.
  • Vægt:
  • 900 g.
  • 2-4 uger.
  • 7. december 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Ingredient Interactions

Presents technical information available on food ingredient interactions. This work concentrates on the examination of real foods as well as model food systems. It discusses rheological concepts and the application of microscopic techniques to study ingredient interactions.

Brugerbedømmelser af Ingredient Interactions



Find lignende bøger
Bogen Ingredient Interactions findes i følgende kategorier: