Ingredient Interactions
- Effects on Food Quality, Second Edition
indgår i Food Science and Technology serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 572
- Udgivet:
- 20. december 2005
- Udgave:
- 2
- Størrelse:
- 233x173x37 mm.
- Vægt:
- 900 g.
- 2-4 uger.
- 28. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Ingredient Interactions
Presents technical information available on food ingredient interactions. This work concentrates on the examination of real foods as well as model food systems. It discusses rheological concepts and the application of microscopic techniques to study ingredient interactions.
Brugerbedømmelser af Ingredient Interactions
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Ingredient Interactions findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621