De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Ingen røg i køkkenet

- Gourmetmad i hverdagskøkkenet

Bag om Ingen røg i køkkenet

I en hverdag, hvor alt skal gå stærkt, og hvor madlavning ofte blot skal overstås, er INGEN RØG I KØKKENET til dig, der vil lave fantastisk gourmetmad til alle lejligheder med lækre råvarer og uden brug af finurlige køkkenredskaber og køkkenmaskiner. Foruden de mange opskrifter får du også en lille køkkenordbog, hvor du kan slå forskellige ord og begreber op. INGEN RØG I KØKKENET indbyder til fordybelse og nærvær ved komfuret, kvalitet og velsmag i hver eneste mundfuld og madlavning som en helle, der giver hver dag større nydelse. Jan Jensen, kok og gourmet, har gennem de seneste 30 år udforsket Italiens skønne fødevarer, vin og olivenolie, og det italienske køkken er blevet hans passion med dets enkle måde at tilberede maden på. Med INGEN RØG I KØKKENET møder du det italienske køkken i middelhavstempo.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793664432
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 172
  • Udgivet:
  • 10. oktober 2019
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 177x248x20 mm.
  • Vægt:
  • 623 g.
  • 1-3 hverdage.
  • 23. november 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Ingen røg i køkkenet

I en hverdag, hvor alt skal gå stærkt, og hvor madlavning ofte blot skal overstås, er INGEN RØG I KØKKENET til dig, der vil lave fantastisk gourmetmad til alle lejligheder med lækre råvarer og uden brug af finurlige køkkenredskaber og køkkenmaskiner. Foruden de mange opskrifter får du også en lille køkkenordbog, hvor du kan slå forskellige ord og begreber op.

INGEN RØG I KØKKENET indbyder til fordybelse og nærvær ved komfuret, kvalitet og velsmag i hver eneste mundfuld og madlavning som en helle, der giver hver dag større nydelse.

Jan Jensen, kok og gourmet, har gennem de seneste 30 år udforsket Italiens skønne fødevarer, vin og olivenolie, og det italienske køkken er blevet hans passion med dets enkle måde at tilberede maden på. Med INGEN RØG I KØKKENET møder du det italienske køkken i middelhavstempo.

Brugerbedømmelser af Ingen røg i køkkenet