Indigenous Food Sovereignty in the United States
- Restoring Cultural Knowledge, Protecting Environments, and Regaining Health
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 390
- Udgivet:
- 30. august 2019
- Størrelse:
- 229x152x23 mm.
- 8-11 hverdage.
- 16. januar 2025
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Indigenous Food Sovereignty in the United States
Centuries of colonization and other factors have disrupted indigenous communities' ability to control their own food systems. This volume explores the meaning and importance of food sovereignty for Native peoples in the United States, and asks whether and how it might be achieved and sustained.
Brugerbedømmelser af Indigenous Food Sovereignty in the United States
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Indigenous Food Sovereignty in the United States findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621