Indigenous African Knowledge Production
- Food-Processing Practices among Kenyan Rural Women
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 144
- Udgivet:
- 28. maj 2014
- Størrelse:
- 237x164x21 mm.
- Vægt:
- 366 g.
- 2-3 uger.
- 26. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Indigenous African Knowledge Production
In Indigenous African Knowledge Production, Njoki Nathani Wane uses food-processing practices - preparing, preserving, cooking, and serving - as an entry point into the indigenous knowledge of the Embu and the role that rural Embu women play in creating and transmitting it.
Brugerbedømmelser af Indigenous African Knowledge Production
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Indigenous African Knowledge Production findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621