De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Indføring i filosofi

- Det sande, det gode og det skønne

Bag om Indføring i filosofi

Denne bog er en systematisk indføring i filosofi. Som undertitlen antyder, falder bogen i tre dele svarende til den traditionelle tredeling af filosofien i erkendelsesteori, etik og æstetik. Bogens første del - ´det sande´ - gennemgår forskellige syn på viden, videnskab, forståelse og sprog. Under titlen ´det gode´ undersøger forfatterne forskellige normative, etiske teorier, spørgsmålet om hvorvidt mennesket har en fri vilje samt hvad der kendetegner det menneskelige selv. I bogens sidste del - ´det skønne´ - præsenteres centrale æstetiske teorier samt forholdet mellem kunst, moral og erkendelse.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788779554856
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 282
  • Udgivet:
  • 6. juni 2008
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 173x245x22 mm.
  • Vægt:
  • 716 g.
  • 1-2 hverdage.
  • 28. november 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Indføring i filosofi

Denne bog er en systematisk indføring i filosofi. Som undertitlen antyder, falder bogen i tre dele svarende til den traditionelle tredeling af filosofien i erkendelsesteori, etik og æstetik. Bogens første del - ´det sande´ - gennemgår forskellige syn på viden, videnskab, forståelse og sprog. Under titlen ´det gode´ undersøger forfatterne forskellige normative, etiske teorier, spørgsmålet om hvorvidt mennesket har en fri vilje samt hvad der kendetegner det menneskelige selv. I bogens sidste del - ´det skønne´ - præsenteres centrale æstetiske teorier samt forholdet mellem kunst, moral og erkendelse.

Brugerbedømmelser af Indføring i filosofi



Find lignende bøger
Bogen Indføring i filosofi findes i følgende kategorier: