De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Improving Poultry Meat Quality

Bag om Improving Poultry Meat Quality

This collection summarises recent research on genetic and environmental factors affecting the development of quality traits in poultry meat and their implications for breeding, husbandry and postharvest processing.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781801461030
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 414
  • Udgivet:
  • 6. december 2022
  • Størrelse:
  • 236x160x29 mm.
  • Vægt:
  • 754 g.
  • 2-3 uger.
  • 17. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Improving Poultry Meat Quality

This collection summarises recent research on genetic and environmental factors affecting the development of quality traits in poultry meat and their implications for breeding, husbandry and postharvest processing.

Brugerbedømmelser af Improving Poultry Meat Quality



Find lignende bøger
Bogen Improving Poultry Meat Quality findes i følgende kategorier: