Improving Poultry Meat Quality
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 414
- Udgivet:
- 6. december 2022
- Størrelse:
- 236x160x29 mm.
- Vægt:
- 754 g.
- 2-3 uger.
- 17. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Improving Poultry Meat Quality
This collection summarises recent research on genetic and environmental factors affecting the development of quality traits in poultry meat and their implications for breeding, husbandry and postharvest processing.
Brugerbedømmelser af Improving Poultry Meat Quality
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Improving Poultry Meat Quality findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621