Improving Diets and Nutrition
- Food-based Approaches
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 454
- Udgivet:
- 28. april 2014
- Størrelse:
- 177x245x30 mm.
- Vægt:
- 1106 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Improving Diets and Nutrition
Nutrition-sensitive, food-based approaches towards hunger and malnutrition are effective, sustainable and long-term solutions. Discussing the policy, strategic, methodological, technical and programmatic issues associated with such approaches, this book also provides practical lessons for advancing nutrition-sensitive, food-based approaches.
Brugerbedømmelser af Improving Diets and Nutrition
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Improving Diets and Nutrition findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621