De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Improving and Tailoring Enzymes for Food Quality and Functionality

  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781782422853
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 266
  • Udgivet:
  • 27. juli 2015
  • Størrelse:
  • 152x229x0 mm.
  • Vægt:
  • 570 g.
  • 2-3 uger.
  • 26. november 2024

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Brugerbedømmelser af Improving and Tailoring Enzymes for Food Quality and Functionality



Find lignende bøger
Bogen Improving and Tailoring Enzymes for Food Quality and Functionality findes i følgende kategorier: