Importance of Packaging Design for the Chemistry of Food Products
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 119
- Udgivet:
- 8. juli 2014
- Udgave:
- 2014
- Størrelse:
- 235x155x7 mm.
- Vægt:
- 2058 g.
- 8-11 hverdage.
- 26. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Importance of Packaging Design for the Chemistry of Food Products
This Brief defines reliable correlations between the food packaging design and its chemical features in terms of an 'integrated food product' (the synergistic union composed of the edible content and its container).
Brugerbedømmelser af Importance of Packaging Design for the Chemistry of Food Products
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Importance of Packaging Design for the Chemistry of Food Products findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621