Impact of Meat Consumption on Health and Environmental Sustainability
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 320
- Udgivet:
- 19. oktober 2015
- Størrelse:
- 293x227x32 mm.
- Vægt:
- 1402 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. januar 2025
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Impact of Meat Consumption on Health and Environmental Sustainability
Addresses the difficulties, challenges, and opportunities in reducing excessive meat consumption in order to mitigate human and environmental damage. This volume includes topics such as dietary recommendations for limiting meat consumption, trade and the meat industry, ethics of meat production and consumption, and the environmental impacts of meat consumption.
Brugerbedømmelser af Impact of Meat Consumption on Health and Environmental Sustainability
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Impact of Meat Consumption on Health and Environmental Sustainability findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621